Η Τέα Πρέλεβιτς Πρέσβειρα για την Ελλάδα της καμπάνιας «Η Σωστή Στιγμή!»

Η διεθνής καμπάνια ευαισθητοποίησης για τη διατήρηση της γονιμότητας «Η Σωστή Στιγμή!», που τους τελευταίους μήνες υλοποιείται με σημαντικά αποτελέσματα και στη χώρα μας, με χορηγό τη Fertilland Pharma, απέκτησε το δικό της πρόσωπο στην Ελλάδα! H δυναμική Τέα Πρέλεβιτς ανέλαβε δράση ως Πρέσβειρα της σπουδαίας αυτής εκστρατείας ενημέρωσης, με σκοπό τα μηνύματά της να φτάσουν σε όσες περισσότερες νέες γυναίκες είναι εφικτό, βοηθώντας τες να αποφασίσουν σωστά για το μέλλον τους.

Με δεδομένο ότι όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες και ότι καθεμιά έχει δικαίωμα να επιλέξει το αν και πότε θα γίνει μητέρα, η καμπάνια «Η Σωστή Στιγμή!» παρέχει έγκυρη πληροφόρηση για το ‘ταξίδι’ της γονιμότητας, μακριά από στερεότυπα, στηρίζοντας δυναμικά την ατομική βούληση και επιλογή!

Μέσα από μια δυναμική ψηφιακή πλατφόρμα, που αναπτύχθηκε ειδικά για αυτόν τον σκοπό στην ιστοσελίδα https://isostistigmi.gr, η κοινωνική εκστρατεία ενημερώνει τις νέες γυναίκες για τις σύγχρονες επιλογές που έχουν για τη διατήρηση της γονιμότητας, όπως είναι η κατάψυξη ωαρίων, ώστε να διασφαλίσουν τις πιθανότητές τους για επιτυχημένη εγκυμοσύνη, σε όποια ηλικία νιώσουν έτοιμες!

Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της ως Πρέσβειρα, η Τέα Πρέλεβιτς δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που συμπράττω σε αυτήν τη διεθνή κοινωνική εκστρατεία, που θα υποστηρίξει όλες εμάς, τις νέες γυναίκες, σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως είναι η γονιμότητα. Επειδή η μητρότητα είναι επιλογή και όχι κοινωνική υποχρέωση, ενημερωνόμαστε σωστά και προετοιμαζόμαστε, για να την υποδεχθούμε στη ζωή μας όταν θα είναι Η Σωστή Στιγμή!».

Η κοινωνική αυτή καμπάνια, που μέχρι σήμερα έχει ενημερώσει χιλιάδες γυναίκες σε όλη την Ευρώπη, είναι πρωτοβουλία της Gedeon Richter και στην Ελλάδα υλοποιείται από τη Fertilland Pharma.

Μενού