Η ομάδα μας

Η ομάδα διαχείρισης, το επιστημονικό συμβούλιο και οι συνεργάτες της Fertilland Pharma είναι έμπειροι επαγγελματίες με πολυετή πείρα στους αντίστοιχους τομείς. Είμαστε όλοι αφοσιωμένοι στην προώθηση και διανομή των προϊόντων μας αλλά και στη συνεισφορά μας στα ζευγάρια που προσπαθούν να συλλάβουν, παρέχοντας τους τις απαραίτητες πληροφορίες και την εκπαίδευση που χρειάζονται σε όλη την διαδικασία της υπογονιμότητας.

Γιώργος Η. Αναγνωστάκος
Διευθύνων Σύμβουλος / Ιδρυτής

Με σθεναρή δέσμευση σε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στα ζητήματα της αναπαραγωγικής υγείας και με πάθος και γνώση των διεργασιών γονιμότητας, ο Γιώργος Αναγνωστάκος ίδρυσε την Fertilland Pharma.
Ένας Senior Pharma Executive με τεράστια εμπειρία που έχει περάσει από ανώτατες διοικητικές θέσεις σε πολυεθνικούς φαρμακευτικούς οργανισμούς και με διεξοδική τεχνογνωσία τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, στη Φαρμακευτική, στη Βιοτεχνολογία, στα OTC, στην Περιβαλλοντική επιστήμη και στη Δημόσια Υγεία.
Ο Γιώργος Αναγνωστάκος έχει σαφές επιστημονικό υπόβαθρο στην υγεία και βαθιά γνώση των θεμάτων ανθρώπινης γονιμότητας,και είναι Σύμβουλος για την αναπαραγωγική υγεία και την έρευνα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) στην Γενεύη της Ελβετίας.

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε Senior Executive θέσεις στην φαρμακευτική βιομηχανία.
Ένας καθιερωμένος ηγέτης και στρατηγικός στοχαστής με ισχυρό ιστορικό και τιμητικές διακρίσεις στον κλάδο της Υγείας.
Δημιουργός του GFA – Global Fertillity Academy (παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους γιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με την υπογονιμότητα)
Δημιούργησε, ανέπτυξε και διαχειρίστηκε παγκόσμια στρατηγικά project για τη γονιμότητα
Μεγάλη εμπειρία και δίκτυο στην παγκόσμια αγορά γονιμότητας.
Μεγάλη δικτύωση και ενεργό μέλος πολλών μη κυβερνητικών οργανώσεων υγείας.
Ένας οραματιστής αλλαγής ικανός να εμπλέξει και να ευθυγραμμίσει το ανθρώπινο δυναμικό πίσω από στόχους υψηλής απόδοσης.

Συνδεθείτε με το χρήστη George στο LinkedIn

Μενού