ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Με έδρα την Ουγγαρία και εμπορική λειτουργία στην Ελβετία, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Η Richter Gedeon Nyrt. είναι μια ουγγρική πολυεθνική φαρμακευτική και βιοτεχνολογική εταιρεία με έδρα τη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες.

Η εταιρεία διαθέτει προϊόντα για τη Γυναικολογία, το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα και τις καρδιολογικές παθήσεις μεταξύ άλλων θεραπευτικών τομέων. Η εταιρεία ιδρύθηκε στη Βουδαπέστη από τον Gedeon Richter, φαρμακοποιό, το 1901. Η ίδρυση της επιχείρησής του σηματοδότησε την αρχή της ανάπτυξης της ουγγρικής φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Η εταιρεία έχει σήμερα δύο εργοστάσια: τα κεντρικά στη Βουδαπέστη και μία θυγατρική στο Dorog που λειτουργεί από το 1967. Τον Οκτώβριο του 2010, η Gedeon Richter plc αγόρασε την ελβετική φαρμακευτική εταιρεία Preglem και το 2017 αγόρασε τη Finox Biotech, Ελβετική βιοτεχνολογική εταιρεία, με στόχο την πρωτοπορία στον τομέα της υπογονιμότητας και της γυναικολογίας.

Σήμερα η Gedeon Richter Plc είναι μία από τις τρείς μεγαλύτερες βιομηχανίες τις Ουγγαρίας.

Lenus Pharma – Επιχειρηματικότητα Ι Συνεργασία Ι Τελειότητα
.

Η Lenus Pharma ιδρύθηκε το 2006 στην Αυστρία και η εμπειρία της στον τομέα της ουρολογίας, της γυναικολογίας, της εξωσωματικής γονιμοποίησης και της οφθαλμολογίας έχει επικεντρωθεί από τότε στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που καλύπτουν ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες και βασίζονται σε επιστημονικά αποδεδειγμένη ιατρική.

Eιδικοί στον τομέα «τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς», μια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ειδικές διατροφικές ανάγκες συγκεκριμένων ομάδων του πληθυσμού λόγω ασθενειών, ιατρικών καταστάσεων ή άλλων προβλημάτων,η Lenus Pharma είναι αφοσιωμένη στην υποστήριξη ασθενών με έναν και μόνο στόχο: από την γέννηση μέχρι και τη γήρανση, να βελτίωσει την ποιότητα ζωής του ανθρώπου, προωθώντας την υγεία και τη γονιμότητα σε πέντε ηπείρους.

Όλα τα προϊόντα της Lenus Pharma ελέγχονται κλινικά και παράγονται σύμφωνα με τα πρότυπα ορθής παρασκευαστικής πρακτικής (GMP), βάσει επιστημονικών και κλινικών μελετών που έχουν δημοσιευθεί σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

| Πατενταρισμένα προϊόντα με αποδεδειγμένες μελέτες
| Προϊόντα κλινικά δοκιμασμένα
| Αποτελεσματικότητα αποδεδειγμένη από κλινικές δοκιμές
| Εγγυημένα πρότυπα υψηλής ποιότητας
| Παρασκευάζονται στην Αυστρία
| Πιστοποιημένα και ποιοτικά ελεγμένα συστατικά

Μενού